21
 Νοε 
ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ Ι΄ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, μας γνωστοποιεί την απόφασή Της, ότι πρόκειται να τελεσθεί διαδικτυακά, την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020, το Ι΄ Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο, με θέμα: «Η επίδραση της Ελληνικής Επαναστάσεως στη Λογοτεχνία και την Τέχνη».

 

Κατά την έναρξη του Συνεδρίου την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου ε.ε. και ώρα 17:00, θα αναγνωσθεί το Μήνυμα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου και εν συνεχεία θα ανακοινωθούν οι Εισηγήσεις είκοσι οκτώ (28) διακεκριμένων Πανεπιστημιακών Διδασκάλων, Ερευνητών και μελών του δικαστικού σώματος.

 

Η Ιερά Σύνοδος μας προσκαλεί όλους τους ενδιαφερομένους στο εν λόγω Συνέδριο, παρέχοντας την δυνατότητα της διαδικτυακής παρακολουθήσεως στις διευθύνσεις: www.ekklisia1821.gr και στα μέσα κοινωνικής δικτυώσεως της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Πολιτιστικής Ταυτότητος της Εκκλησίας της Ελλάδος, δηλαδή Facebook (www.facebook.com/ekklisia1821), Twitter (twitter.com/ekklisia1821), καθώς επίσης και στους λογαριασμούς του «ecclesiaTVgr»: YouTube (www.youtube.com/c/ecclesiaTVgr) και Facebook (www.facebook.com/ecclesiatelevision), διά των οποίων θα υποβάλλονται και πιθανές ερωτήσεις και παρατηρήσεις κατά τη διάρκειά του.