1
 Ιουν 
ΑΠΟΤΕΛΕΜΑΤΑ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ Γ΄, Δ΄ ΚΑΙ Ε΄ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ

Κατόπιν της γενομένης ανοιχτής Κληρώσεως για τα παιδιά που θα προσληφθούν φέτος στις Γ΄ (κορίτσια Γ΄ Γυμνασίου και Λυκείου), Δ΄ (κορίτσια Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού) και Ε΄ (αγόρια Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού) κατασκηνωτικές περιόδους των Κατασκηνώσεως της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, ανακοινώνονται τα σχετικά αποτελέσματα.

           

Υπενθυμίζουμε ότι η Κλήρωση αφορούσε ΣΕ ΟΛΑ τα παιδιά που υπέβαλλαν αίτηση, πλην των παιδιών που προέρχονται από τα Νησιά των Βορείων Σποράδων, τα οποία έγιναν όλα δεκτά.

           

Όλα τα παιδιά θα λάβουν σχετική ειδοποίηση, είτε ταχυδρομικά, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, από την οποία θα ενημερώνονται για όσα αφορούν στην αναχώρηση, τα πράγματα που πρέπει να έχουν μαζί τους, αλλά και γενικότερες πληροφορίες.

           

Τα αποτελέσματα της Κληρώσεως, η οποία έγινε ενώπιον πολλών γονέων και παιδιών το απόγευμα της Παρασκευής 31 Μαΐου και το πρωί του Σαββάτου 1 Ιουνίου 2019 στην Χαλκίδα, τα βλέπετε στα συνημμένα Αρχεία.

 

Τα παιδιά που υπέβαλλαν αίτηση για την ΣΤ΄ Κατακηνωτική Περίοδο (αγόρια Γ΄ Γυμνασίου και Λυκείου) ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΔΕΚΤΑ, χωρίς κλήρωση.