13
 Αυγ 
Ο ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΩΝΤΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

Πλήθος κόσμου κάθε Σάββατο στις 09:15 βράδυ συγκεντρώνεται στο δροσερό προαύλιο της Παναγίας Ελεούσας του Μαλακώντα Ερετρίας, όπου προβάλλονται όμορφες ταινίες. Οι προβολές, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου, ξεκίνησαν αρχές Ιουλίου και θα διαρκέσουν μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

 

Ο σκηνοθέτης Γιώργος Νικολαΐδης προλογίζει τις ταινίες, που φέτος με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, όλες έχουν θέμα την αναζήτηση του ανθρώπου για το νόημα της ζωής, ενώ ο Εφημέριος της Ενορίας, Αρχιμ. Θεαγένης Κόλλιας, στον τέλος κάθε ταινίας, θέτει ερωτήματα στην συζήτηση που επακολουθεί.

 

Όσοι επιθυμείτε να κάνετε ομορφότερο το καλοκαίρι σας μαζί με τα μπάνια σας, τις βόλτες σας, τις εκδρομές σας, μην ξεχνάτε ότι στο δροσερό προαύλιο, το πνιγμένο στα λουλούδια, της Παναγίας Ελεούσας του Μαλακώντα Ερετρίας, κάτω από το μεγάλο πεύκο, σας περιμένει μια όμορφη παρέα από ανθρώπους και τζιτζίκια που θα σας ψυχαγωγήσει και θα σας προβληματίσει.

 

Σε έναν κόσμο σταθερά προσανατολισμένο στον καταναλωτισμό και την ατομική ευμάρεια, εδώ στην καρδιά της Ενορίας μας, δίπλα στον Ναό μας, ελάτε με σύμμαχο την 7η Τέχνη να δούμε την ζωή μας σε μια διαφορετική προοπτική.

 

Είμαι σίγουρος ότι, όχι μόνο θα σας αρέσει, αλλά και το άλλο Σάββατο θα φέρετε μαζί σας και τους φίλους σας.

 

Σας περιμένουμε όλους. Καλή αντάμωση.

Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι.

Το εκκλησιαστικό συμβούλιο, τηλ: 2229 068069.